چیدمان واکسن،تعداد کافی آیس بک و آب نمک،وجود ترمومتر،دمای 2تا 8 درجه،نصب فرم ذنجیره سرما بر روی یخچال، استفاده از برچسب نام ویال واکسن در یخچال،عدم وجود سایر مواد در یخچال،تست شیک و VVM، وجود بایگانی فرم تحویل واکسن،واکسیناسیون به موقع و رعایت فواصل واکسیناسیون و ثبت مراحعات بعدی واکسن، وجود آخرین دستورالعمل واکسیناسیون و بخشنامه های مربوطه، نصب نمودار واکسن،آگاهی از عوارض واکسن،داشتن گزارش عوارض قابل قبول واکسن، رعایت استاندارهای ایمنی سفتی باکس،تکمیل اکسل فرم واکسن های دریافتی