برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/10/06 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Za2d
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس

گامی مؤثر برای سلامت جامعه؛ هم‌افزایی دستگاه‌ها در مسیر توسعه تولید و مصرف نان کامل در سلماس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس، در راستای اجرای سیاست‌های ارتقای تغذیه سالم و ترویج مصرف نان کامل، جلسه‌ای با حضور رئیس مرکز بهداشت، کارشناس مسئول بهداشت محیط، کارشناس تغذیه، کارشناس نظارت بر غذا و دارو، نماینده فرماندار و نمایندگان اداره جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت و کارخانه آردسازی، در محل مرکز بهداشت شهرستان سلماس برگزار شد.

در این نشست، وضعیت فعلی تولید نان در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و فواید نان کامل از منظر ارزش تغذیه‌ای تشریح شد. حاضران با تأکید بر نقش نان کامل در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی–عروقی، تأثیر آن بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش و ارتقای سلامت عمومی جامعه را مورد بحث قرار دادند.

همچنین ضرورت توسعه تولید و عرضه نان کامل، ارتقای کیفیت آرد، تشدید نظارت بر فرآیند پخت نان و فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف نان سالم از محورهای اصلی این جلسه بود. در ادامه، راهکارهای اجرایی و هماهنگی‌های بین‌بخشی برای تحقق این اهداف مطرح و تبادل نظر شد.

در پایان تأکید شد تولید و عرضه نان کامل به‌عنوان یکی از مؤثرترین راهکارها در ارتقای سلامت جامعه، مستلزم همکاری مستمر و هماهنگ دستگاه‌های اجرایی و نظارتی بوده و پیگیری جدی این موضوع به‌صورت مستمر در دستور کار قرار دارد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 23665
کلمات کلیدی
پیمان حسنه
خبرنگار

پیمان حسنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب