برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1405/05/10 - 12:34
  • - تعداد بازدید: 27
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZKTf
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس

دیدار مدیر شبکه بهداشت و درمان سلماس با فرماندار جدید شهرستان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس، دکتر ثانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان سلماس، به همراه اعضای هیئت‌رئیسه این شبکه با حضور در فرمانداری، با آقای دکتر محمد فتحی، فرماندار جدید شهرستان سلماس، دیدار و انتصاب ایشان را تبریک گفتند.

در این دیدار، دکتر ثانی ضمن تبریک انتصاب دکتر فتحی و آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدید، بر آمادگی کامل شبکه بهداشت و درمان سلماس برای تعامل، هم‌افزایی و همکاری با فرمانداری در راستای ارتقای شاخص‌های سلامت، توسعه خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش رضایتمندی شهروندان تأکید کرد.

دکتر محمد فتحی نیز با قدردانی از حضور مدیر و هیئت‌رئیسه شبکه بهداشت و درمان سلماس، حوزه سلامت را از اولویت‌های مهم شهرستان برشمرد و بر حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های بهداشتی و درمانی، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی و رفع چالش‌های موجود با هدف ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم تأکید کرد.

این دیدار در فضایی صمیمی و سازنده و با هدف تقویت تعاملات و هماهنگی‌های مشترک میان فرمانداری و شبکه بهداشت و درمان سلماس برگزار شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 30937
کلمات کلیدی
پیمان حسنه
خبرنگار

پیمان حسنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب