English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: سه شنبه ٠٤ مهر ١٣٩٦



بازديدکنندگان آنلاين: 5

بازديد کنندگان اين صفحه: 37

بازديدکنندگان امروز: 23

کل بازديدکنندگان: 117869

زمان بارگذاری صفحه: 0/4374



اهداف تغذیه اصولی در دوران شیر دهی:
1- تامین نیازهای تغذیه ای مادر پس از زایمان و دستیابی به وزن مطلوب.
2- کمک به تامین ترشح کافی شیر مادر و پیشگیری از کمبودهای تغذیه ای مادر، از طریق بازسازی ذخایر بدن او که برای تولید شیر به طور مرتب به مصرف می رسد.
3- تشویق و آموزش مادر برای شروع تغذیه کودک با شیر خودش به مدت حداقل یک سال و تداوم شیر دهی.
اصول تغذیه صحیح:
رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی
تنوع غذایی ، یعنی اطمینان از مصرف همه گروه های اصلی غذایی ( نان وغلات, میوه و سبزی, شیر و لبنیات, گوشت و تخم مرغ و حبوبات و مغزها)
تعادل یعنی مصرف مقادیر کافی از هر گروه ( در هر گروه غذایی مواد غذایی با ارزش تقریبا یکسان قرار دارند ومی توان از یکی به جای دیگری استفاده کرد).

غلات: غلات منشاء کربوهیدرات و منبع اصلی انرژی بدن است. غلات کامل و فرآورده های غنی شده آن حاوی...

 

 

 

   دانلود : پمفلت تغذیه در دوران شیردهی.doc           حجم فایل 66 KB